Hizmetlerimiz

Hizmet alanlarımız hakkında bilgi sahibi olmak için bu sayfayı inceleyebilirsiniz.

 
KURTKAYA TURİZM

Öğrenci Ve Personel Taşımacılığı

Personel ve öğrenci taşımacılığında Türkiye’nin lideriyiz!
Personel ve öğrenci taşıma hizmetleri alanında en çok dikkat ettiğimiz konuların başında “memnuniyet” geliyor. Bu amaçla, ulaşımın kısa süre içerisinde, konforlu ve geniş ekipmanlarla yapılmasına büyük önem veriyoruz.
Her gün onlarca servis aracımızla yüzlerce personel ve öğrencinin ulaşımını sağlıyoruz. İletişim konusunda teknolojinin en ileri imkanlarıyla donatılan operasyon personellerimiz, hizmetin aksamasına neden olabilecek her duruma karşı hazırlıklı olacak şekilde eğitilmiştir.
KURTKAYA TURİZM

Araç ve Filo Kiralama Hizmeti

Ekonomik ve sorunsuz ulaşım!
Firmanız için en uygun aracı, ihtiyaçlarınıza, kullanım şeklinize ve bütçenize en uygun seçeneklerle belirleyebilirsiniz. Üstelik Kurtkaya Turizm’den kiraladığınız araçlarda araç bakımı, yazlık-kışlık lastik değişimleri, vergiler için asla zaman kaybetmezsiniz.
Kaza durumunda ve aracın serviste kalmasını gerektirecek arıza durumunda yerine muadil araç tarafınıza bedelsiz olarak verilir ve işlerinizi aksatmazsınız. Tüm bu ihtiyaçlar Kurtkaya Turizm tarafından karşılanır, size ise sadece keyifli bir sürüş deneyimi yaşamak kalır.
KURTKAYA TURİZM

Özel Transfer Hizmetleri

Tüm ulaşım ihtiyaçlarınıza en kolay çözüm!
Kurtkaya Turizm olarak; firma çalışanlarının ulaşımı, yerli ve yabancı misafirlerinin otelden karşılanması, toplantılara götürülmesi, havaalanı transferleri, uzak ya da yakın mesafe ulaşımları kolaylıkla karşılanıyor.
Bu sayede firmalar araç satın alma, bakım ve personele avans verme, taksi fişi, masraf formu doldurma gibi personel giderleri ile uğraşmıyor. Bu sistem sayesinde firmalar, hem büyük oranlarda tasarruf ediyor hem de ulaşımdan kaynaklanan problemlerle uğraşmadan sorunsuz bir hizmet alıyorlar.
KURTKAYA TURİZM

Gezi Hizmetleri

Modern araçlarımla keyifli bir ulaşım deneyimi yaşayacaksınız!
Tur ve gezi planlamalarınızın ulaşım ve koordinasyon sürecinde size destek olmak için buradayız.
Kurtkaya Turizm bireysel ve toplu araç taleplerinizi de düşünerek şehir içi ve şehir dışı gezi vb. gibi faaliyet ve projelerinizde isteğinize uygun aracı en kısa sürede hizmetinize sunarak ciddi ve profesyonel taşımacılığımızla ülkenin her köşesine ulaşım sağlamaktadır.